FEG Serum til øjenvipper

Dine vipper før og efter: Jeg har aldrig brugt serum til øjenvipper før og var derfor meget nysgerrig over, om de overhovedet virker. Derudover har jeg aldrig gået meget op i hvordan mine vipper så ud: jeg plejede bare at dække dem med adskillige lag mascara og fjerne lagende når det var sengetid. Jeg oplevede ofte, at mine vipper faldt ud, hvilket jeg betragtede som normalt. Da jeg hørte begrebet ”vippeforlængelse” tænkte jeg på falske vipper, fremfor serummer. Men jeg påbegyndte så en behandling med FEG serummet. Det gik godt i starten af behandlingen, da jeg kunne se, at mine vipper blev længere og mere fyldige, men efter et par måneder begyndte der at ske mindre og mindre bemærkelsesværdige fremskridt. Til sidst brugte jeg kun serummet for at fugtgive mine vipper.

Derudover gjorde det mine øjenlåg røde.

Brugsmetode: Jeg bruge FEG serummet til øjenvipper i omkring fire måneder. Flasken indeholder 3 ml, så man kan vel godt gøre behandlingsperioden endnu længere, hvis man skulle ønske at gøre det. Jeg syntes ikke, at produktet var så effektivt som det burde være – og derudover var det generelt langsomt. Jeg kunne mærke, at mine vipper blev længere og fik mere fylde, men ikke ligeså meget som jeg havde regnet med. Jeg stødte ikke på nogen problemer under behandlingen, da jeg er vandt til at bruge alle mulige forskellige slags makeupprodukter. Det eneste man skal gøre er at tegne tynde streger med produktet langs vippelinjerne. Det eneste irriterende var, at mine øjenlåg blev røde. Jeg fulgte naturligvis instruktionerne som fremlægges i folderen og satte behandlingen på pause indtil rødheden forsvandt. Derefter begyndte jeg at bruge serummet igen – men rødheden vendte tilbage. Efter fire måneder valgte jeg at stoppe behandlingen. Jeg har ikke brugt FEG serummet siden og kan derfor ikke sige meget om hvorvidt det virker.

Generelt indtryk: FEG serum til øjenvipper koster alt for meget, især for mit vedkommende. Jeg har fundet billigere udgiver af produktet, men har hørt fra andre, at der er stor chance for, at de er kopivarer. Man skal tage sig i agt, da disse kopivarer uden tvivl kan forårsage alvorlige irritationer og bivirkninger. Folk med følsom hud og allergier vil nok højst sandsynligt udvikle ubehagelige bivirkninger ved at bruge FEG serummet. Om det kan ende med en hudsygdom kan jeg ikke sige. Jeg ved selvfølgelig ikke, om serummet forårsager irritationer uanset hvem der bruger det, men det har i hvert fald været et problem for mig. Under behandlingen på fire måneder formåede FEG serummet ikke at gøre mine vipper bemærkelsesværdigt længere og jeg syntes heller ikke, at det forbedrede mine vippers tilstand.

FEG Serum til øjenvipper
5.5 Samlede pointtal

Tilføj din bedømmelse