LASHCODE Serum til øjenvipper

DINE VIPPER FØR OG EFTER

Lashcode er lig med ingredienser af høj kvalitet, der ikke kun tilskynder vipperne til at vokse sig længere, men også tager sig også af folliklernes velvære. Virkningerne af Lashcode-behandlingen forventes allerede i den anden uge: vipperne bliver stærkere, holder op med at falde ud når du fjerner makeup, deres modstandsdygtighed forbedres og farven intensiveres. I de efterfølgende uger bliver virkningerne gradvist mere tydelige – vipperne vokser sig længere. Da Lashcode er i stand til at påvirke de sovende, inaktive follikler, begynder de også at ‘bære’ nye, stærke øjenvipper. Som følge heraf er der flere vipper, der vokser på øjenlågene, så de bliver fyldigere. Dette giver dig denne smukke effekt af millioner af vipper!

PÅFØRING

Er påføring af Lashcode kompliceret? Korrekt brug af Lashcode bør ikke forårsage nogen problemer for nogen – bare et par dage er nok til at vænne sig til dette. Lashcode skal spredes langs tør og ren hud. Applikatoren har form af en tynd pensel, som vi skal bruge til at tegne en enkelt linje langs vipperne. Denne balsam absorberes hurtigt i huden så vi kan nyde fordelene ved Lashcode efter kun to uger. Lashcode virker utroligt hurtigt.

De endelige virkninger kan observeres inden for to måneder. Og det er netop grunden til, at kvinder er blevet forelsket i Lashcode eyelash conditioner!

AFSLUTTENDE KARAKTER

Lashcode Eyelash Conditioner synes at være en af de mest effektive balsamer til forbedring af vipperne. Populær, højt vurderet, anerkendt for at levere de søgte resultater, værdsat for ingredienser, pris, effektivitet, hurtige virkninger… har du brug for mere? Dette er et ideal med hensyn til vippepleje. Det stimulerer hårene til at vokse hurtigere. Ifølge anmeldelserne er de første resultater af Lashcode-behandlingen mærkbare inden for de første uger efter brug.

LASHCODE Serum til øjenvipper
8.9 Samlede pointtal

Tilføj din bedømmelse