NANOLASH Serum til øjenvipper

Dine vipper før og efter: Før jeg begyndte at bruge Nanolash havde jeg vipper som var korte og lyse – og derudover var der ikke særligt mange af dem. Jeg var generelt utilfreds med deres udseende og de havde tendens til at falde ud når jeg tog min makeup af eller gned mig i øjnene. Det var utroligt frustrerende. Men efter et par dages brug af Nanolash kunne jeg allerede se, at der skete en forbedring i mine vippers tilstand. De begyndte hurtigt at blive stærkere, mørkere, og hårdere. Efter en måneds brug af produktet var mine vipper omkring 5 mm længere og meget mørkere. Jeg må indrømme, at mine vipper blev pænere, sundere, og stærkere. Derudover bemærkede jeg også, at de blev mere glansfulde og huden rundt om mine øjne blev mere velfugtet. Da behandlingen var slut blev mine vipper endnu længere og de blev så fyldige, at jeg slet ikke havde behov for at bruge mascara på dem.

Det bedste af det hele var dog, at der voksede en masse nye vipper.

Brugsmetode: Hele behandlingen varer omkring seks måneder. Nanolash tuben indeholder 3 ml, hvilket er nok til hele dette forløb. Det lyder måske som meget længe, men man vil kunne se resultater efter et par ugers brug. Efter to uger begyndte jeg at kunne se resultater og efter to måneder var mine vipper betydeligt længere og mere fyldige. Jeg anvendte serummet hver aften, efter at jeg havde fjernet min makeup. Hvis man efterlader makeuprester kan huden ikke absorbere serummet ordentligt, hvilket hindrer processen. Serummet skal fordeles langs vippelinjerne med den tilhørende børste. Jeg oplevede hverken svie, smerte, eller prikken under forløbet og kan derfor bekræfte, at Nanolash er et sikkert kosmetikprodukt. Jeg synes sagtens, at det kan anbefales til folk med sensitive øjenlåg. Det eneste kontraindikationer jeg kender til, er mod gravide, ammende, og mindreårige.

Generelt indtryk: Nanolash er det mest effektive serum til øjenvipper som jeg nogensinde har brugt. Det virker hurtigt og godt og er utroligt nemt at bruge. Prisen ligger fint mellem mistænksomt billigt og uoverkommeligt dyrt. Indpakningen gør, at produktet kan lukkes ordentligt, hvilket sikrer, at det ikke forurenes med diverse bakterier. Hvis man gerne vil lære mere om Nanolash kan man læse folderen som findes inde i papæsken. Jeg anbefaler stærkt, at man læser denne folder grundigt, fremfor bare at skimme den. Jeg anbefaler helt klart Nanolash! Det sidste jeg lige vil nævne er, at jeg har fået nye vipper igennem denne behandling og at disse vipper er ligeså lange og pæne som deres ”voksne” modparter.

NANOLASH Serum til øjenvipper
"Dine vipper før og efter: Før jeg begyndte at bruge Nanolash havde jeg vipper som var korte og lyse – og derudover var der... "
9 Samlede pointtal
Nummer 1

"Dine vipper før og efter: Før jeg begyndte at bruge Nanolash havde jeg vipper som var korte og lyse – og derudover var der... "

Tilføj din bedømmelse
Valg af editor
© www.serumtilojenvipper.eu All rights reserved.