REVITALASH Serum til øjenvipper

Dine vipper før og efter: Først og fremmest må jeg indrømme, at jeg ikke rigtig er typen som går meget op i vippepleje. Jeg vidste faktisk ikke, at der fandtes produkter som kunne forbedre vippernes tilstand og jeg gik ikke meget op i hvordan mine vipper så ud. Det var først efter, at jeg blev udstyret med Revitalash, at jeg kom til at tænke, at det måske ikke var en helt dum idé at bruge serum til øjenvipper. Med Revitalash blev mine vipper pænere, stærkere, sundere, og mere velernærede. Derudover har jeg bemærket, at de er blevet længere.

Ligeså snart behandlingen var overstået bestemte jeg mig for at fortsætte med at pleje mine vipper og øjenlåg, så nu bruger jeg aloe vera gel og creme under øjnene hver aften.

Brugsmetode: Selvom behandlinger med Revitalash serummet varer omkring et halvt år lagde jeg mærke til, at der var opstået resultater meget tidligt i forløbet. Jeg må indrømme, at jeg fokuserede meget af min opmærksomhed på forandringerne som skete under behandlingen. Under de første to-tre måneder ændrede mine vipper deres udseende og tilstand så meget, at jeg fremadrettet ikke kan forestille mig at forsømme vippepleje. Det kan være, at jeg en dag finder andre måder at pleje mine vipper på, men indtil da kan jeg informere om, at Revitalash forlænger vipperne og giver dem mere fylde. Derudover har produktet gjort mine vipper stærkere og regenererede, hvilket gør, at de ikke har ligeså stor tendens til at falde ud når jeg fjerner min makeup. Jeg stødte ikke på store forhindringer under behandlingen. Produktet er nemt at fordele med hjælp af den tilhørende børste. Det eneste man skal gøre er at tegne en tynd streg langs vippelinjerne. De første par gange jeg brugte produktet oplevede jeg en vis prikkende fornemmelse og bemærkede, at jeg fik røde mærker rundt om øjnene. Mit gæt er, at det havde noget at gøre med, at min krop skulle vænne sig til produktet. Jeg stoppede behandlingen i en kort periode og begyndte igen da disse bivirkninger forsvandt. Derefter opstod der ingen irritationer.

Revitalash INCI: Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Ac.,Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide (Ethyl Tafluprostamide), Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2.

Generelt indtryk: Revitalash serum til øjenvipper koster lidt for meget, så derfor har jeg bestemt mig for at prøve andre vippeplejende metoder. På trods af de ubehagelige bivirkninger som kan opstå i starten kan man sagtens bruge produktet, så længe man lader ubehaget aftage. Mine øjenlåg blev ret irriterede af Revitalash, da mine vipper var utroligt svage. Jeg kan naturligvis ikke sige, hvordan forløbet vil være for folk som starter behandlingen fra et andet udgangspunkt.

REVITALASH Serum til øjenvipper
8.5 Samlede pointtal

Tilføj din bedømmelse