Nemme og hurtige idéer til håret

Sildebensfletning: alternativ udgave

Sildebensfletningen betragtes generelt for at være en indviklet hårstil som sagtens kan klares hvis man gør en indsats. Folk har som regel svært ved at vælge de rette lokker og flette dem de rette steder hen, men der findes heldigvis en alternativ teknik til denne smukke fletning. Denne teknik er meget mindre kompliceret en den originale.

Grib fat i en hårlok fra bagved ørene og twist den ind mod midten. Sæt hårlokken fast med en lille, gennemsigtigt elastik. På denne måde vil du kunne se et mellemrum mellem håret og dit hoved. Smid håret i elastikken igennem dette mellemrum. Tag derefter en ny hårlok, twist den ind mod midten, og sæt den fast i håret. Tag håret i elastikken og læg det imellem disse to hårlokker. Fortsæt på denne måde indtil du har fået alt dit hår ind i fletningen. Hiv til sidst lidt i lokkerne for at få fletningen til at se større og generelt mere fyldig ud.

Hestehaleknold

Red dit hår godt igennem og brug en hårelastik på samme måde som du normalt ville når du laver en hestehale. Sidste gang du tager håret igennem elastikken skal du så stoppe i midten og på denne måde skabe en knold. Tag derefter det tilbageværende hår som elastikken ikke har fanget. Bind dette hår rundt om knolden og sæt det hele på plads med hårnåle. Tag til sidst noget hårlak og spray det over knolden så den bliver siddende som den skal.

Fra midten

Dette er samtidigt en piget og elegant hårstil, som både fremviser dit ansigt og dækker dine skuldre. Resultater er, at hårstilen er meget passende til både skole og arbejde, så hvordan opnår man dette log? Tag to hårlokker fra bagved dit øre og twist dem sammen. Gør det samme på den anden side af hovedet. Bind de to hårlokker sammen og støt dem med hårnåle. Husk at tjekke om håret sidder ordentligt bagpå hovedet. Man vil sagtens kunne se din skilning, så red håret godt igennem så den sidder som den skal. Hvis du har pandehår kan du bare lade det hænge. Krøl gerne lidt af håret som ikke er med i hårnålene.

Fletninger på siden af hovedet

Red håret godt igennem og start med en fletning på den ene side af hovedet. Del dit hår op i tre lige store dele og flet det. Tag den yderste lok og læg den imellem den midterste og anden yderste lok. Gør det samme indtil du har flettet alt håret og brug til sidst en farverig hårelastik eller eventuelt et bånd.

h3>Hårstil med hårbånd

Tag et hårbånd med gummi på og hiv håret opad for at undgå, at håret ser fladt ud. Tag derefter en lok fra bagved øret og drej den rundt om hårbåndet. Fortsæt med nye lokker indtil hele hårbåndet er skjult af hår. Støt gerne stilen med hårnåle, men hold dig fra farverige hårdekorationer, da det hurtigt kan blive for meget.