Makeup til den første date

Det siger sig selv, at man gerne vil se fantastisk ud på den første date. Mange tror, at hemmeligheden til at se godt ud er perfekt hår og fint tøj, men makeup spiller også en vigtigt rolle. Så hvordan lægger man den perfekte makeup til en første date?

Forberedelser

Gå i gang med forberedelserne to timer inden du skal ud af døren. Din makeup vil se bedst muligt ud hvis du forbereder huden ordentligt forinden. Start med at eksfoliere din hud samt bruge en ansigtsmaske og fugtighedscreme. Med glat hud er det nemt at fordele alle kosmetikprodukter ordentligt. Da det tager relativt længe at undergå disse skønhedsmæssige forberedelser bør du give dig selv god tid, så du ikke kommer for sent til din date. Du kan for eksempel sætte håret mens din hud absorberer cremen eller ansigtsmasken.

Ansigtsmakeup

Start altid med en foundation. Husk at tage mødestedet og lyset i betragtning, da det gør en stor forskel om du skal sidde i kunstigt eller naturligt lys. Hvis I skal ud at spise bør du lægge makeup under kunstig belysning. Hvis I skal være udenfor bør du lægge makeup under naturlig belysning. Camoufler alle hudens ufuldkommenheder, heriblandt mørke rande under øjnene, acne-mærker, hudorme, og ar med concealer. Anvend altid en concealer som er en tone lysere end din foundation og bland de to produkter godt sammen. Du kan sagtens bruge den samme farve concealer til at konturere dit ansigt. Put lidt på hagen, næseryggen, over overlæben, og mellem øjnene. Brug lidt mat pudder for at sørge for, at din makeup bliver siddende som den skal hele daten lang. Fremhæv dine kindben og din pande med en bronzer og marker dernæst næsetippen og øjenbrynsbenene med highlighter. Brug lidt blush på kinderne.

Øjen- og læbemakeup

Tegn dine øjenbryn op og udfyld dem med en øjenbrynsblyant eller øjenskygge i en passende farve. Brug en lys concealer over og under øjenbrynene og bland det hele godt sammen. Brug lidt øjenskygge i samme farve som din foundation som et alternativ til en primer og find derefter en lys pink farve blandt dine øjenskygger. Brug denne skygge på øjenlågene og smuds det lidt ovenover øjenæblet. Find derefter en grå, mørk pink, eller mørk lilla eyeliner. Smuds gerne dette en smule, men husk at bruge opadgående bevægelser. Giv din eyeliner det sidste touch ved at bruge en sort eyeliner ovenpå den farvede. Brug en lys øjenskygge i øjenkrogene, da dette vil få dine øjne til at se større ud. Brug et godt lag mascara på dine vipper og tegn derefter dine læber på med en lys pink læbestift og en gennemsigtigt lip gloss.