LATISSE Serum til øjenvipper

Dine vipper før og efter: Før jeg påbegyndte behandlingen med Latisse havde jeg tynde, svage, og korte vipper, som ofte faldt ud da jeg tog min makeup af eller bare gned mig i øjnene. Uanset hvad jeg gjorde så de kedelige ud – selv hvis jeg bugte mascara med forlængende egenskaber. Men så fik jeg heldigvis mulighed for at prøve Latisse. Efter blot to måneders behandling lagde jeg mærke til, at mine vipper så betydeligt bedre ud og generelt var i bedre stand. De blev længere, stærkere, og mere fyldigt. Derudover holdt de op med at falde ud. Resultaterne varede desværre ikke særligt længe – efter et par uger havde de aftaget fuldstændigt, så mine vipper vendte tilbage til deres oprindelige tilstand.

Brugsmetode: Latisse kan købes sammen med 60 engangsapplikatorer. Disse børster har brede spidser fremstillet af stive børstehår. Efter min mening kan man også bruge børsten fra sin yndlingseyeliner når man løber tør for producentens børster. Det er tilstrækkeligt at bruge en enkel dråbe på applikatoren, uanset hvilken børste man ender med at bruge. Derefter bruges børsten til at tegne en tynd streg langs vippelinjerne over øjnene.

Produktet overføres automatisk til vippelinjerne under øjnene mens man sover.

Generelt indtryk: Latisse er utroligt effektivt, men kun når man bruger produktet på øjenlågene. Ligeså snart behandlingen er overstået begynder resultaterne at aftage. Det mest irriterende ved behandlingen er uden tvivl irritationerne, selvom jeg ikke døjede med de helt store problemer. Folk med hudsygdomme og øjenlidelser bør dog bruge produktet forsigtigt, da irritationer kan opstå i form af sprængte kapillærer, misfarvede øjenlåg, og tørhed. Derudover kan serummet få øjnene til at blive røde og tørre. Sidst men ikke mindst er Latisse dyrt og svært at få fingrene i.

LATISSE Serum til øjenvipper
4.7 Samlede pointtal

Tilføj din bedømmelse