RAPIDLASH Serum til øjenvipper

Dine vipper før og efter: Jeg må ærligt indrømme, at mine vipper plejede at være i utroligt dårlig stand. De blev værre og værre hver dag efter, at jeg havde brugt falske vipper. De faldt ud hele tiden, hvilket jeg troede havde noget med limet at gøre. Da jeg fik mine falske vipper taget af var jeg helt i tvivl om det nu var en god idé at bruge mascara, da jeg var bange for, at mascaraen ville forringe mine naturlige vippers tilstand endnu mere. Så fik jeg heldigvis mulighed for at prøve Rapidlash serummet til øjenvipper. Mine vipper blev regenererede, hvilket var fantastisk, men de blev ikke betydeligt længere. Nu falder de ikke ud hele tiden ligesom de plejede, så jeg kan bruge mascara og tage min makeup af uden at skulle frygte, at mine vipper falder ud.

Brugsmetode: Jeg havde meget nemt ved at bruge Rapidlash serummet til øjenvipper da det eneste man skal gøre er at tegne en tynd streg med serummet langs vippelinjen over og under øjnene. Det er selvfølgelig nødvendigt, at man renser huden for rester fra mascara og øjenskygge inden man bruger serummet. Jeg rensede naturligvis min hud meget forsigtigt i starten af behandlingen, for at beskytte mine vipper mod mekaniske skader. Behandlingen varer omkring seks måneder. I denne periode oplevede jeg hverken irritationer eller smerter, hvilket var imponerende, da jeg har utrolig følsom hud.

Jeg får ofte allergiske reaktioner fra plejeprodukter.

Generelt indtryk: Rapidlash er ikke et 100% effektivt serum til øjenvipper, da det bare regenerer og styrker vipperne. Det er selvfølgelig en god ting, men det manglede nogle af de egenskaber jeg regnede med, at det ville have. Serummet indeholder et væld af naturlige ingredienser, såsom ekstrakt fra græskarfrø, aminosyrer, glycerin, allantoin, biotin, og panthenol. Derudover har jeg læst mig frem til, at Rapidlash ikke indeholder parfumer og parabener, hvilket især er gode nyheder for folk med sensitiv øjenhud og allergier. Det kan derudover også fint bruges på øjenbrynene. Produktet koster dog lidt for meget til, at jeg selv kunne finde på at købe det. Hvis serummet udover at regenerere og genopbygge svage vipper også forlængede dem, så ville jeg måske overveje at købe det igen.

RAPIDLASH Serum til øjenvipper
5.5 Samlede pointtal

Tilføj din bedømmelse