NEULASH Serum til øjenvipper

Dine vipper før og efter: Jeg var ikke tilfreds med mine vippers udseende inden jeg påbegyndte behandlingen med Neulash. Igennem årene har jeg brugt en lang række forskellige produkter som ikke formåede at forbedre udseendet, så jeg mistede troen om, at jeg kunne få dejlige, lange vipper. Jeg fortsatte dog med at lede efter mit helt eget vidundermiddel og fandt Neulash som resultat. Jeg forventede, at serummet ville gøre mine vipper mørkere, længere, og mere fyldige. Inden jeg gik i gang med behandlingen var mine vipper stærkere og mere velernærede end de normalt var, så jeg gik ikke meget op i hvorvidt produktet virkede. Da behandlingen var overstået var mine vippers tilstand synligt forbedret, men de var ikke blevet mørkere.

De blev lidt længere og fik lidt mere fylde, men først efter to måneders brug af serummet.

Brugsmetode: Jeg brugte Neulash serum til øjenvipper hver aften inden jeg gik i seng. Jeg fjernede naturligvis altid min makeup grundigt inden jeg brugte serummet, for at sikre, at alle de aktive ingredienser kunne nå ned til vippernes follikler. Det eneste man skal gøre er at tegne en tynd streg med serummet langs vippelinjerne over øjnene. Huden absorberer Neulash relativt hurtigt. Produktet løber ikke ned i øjnene og forårsagede ingen irritationer for mit vedkommende. Jeg bemærkede dog, at der opstod let misfarvning, hvilket jeg fjernede med et dual-action produkt. Dette gjorde desværre, at mine øjenlåg blev tørre. Jeg bemærkede resultater fra behandlingen efter den første måneds brug. Nu er mine vipper stærkere, glattere, og helt genopbyggede. Derudover er de også længere og mere fyldige.

Generelt indtryk: Du kan enten købe en flaske Neulash med 3,2 ml eller 6 ml. Den mindre flaske indeholder nok serum til en behandling på fire måneder hvorimod den større flaske indeholder nok til otte måneder. Begge udgaver er utroligt dyre, men serummet virker generelt fint. Jeg er tilfreds med plejeniveauet af mine vipper og huden omkring dem, selvom jeg synes, at jeg skulle vente lidt for længe. Hvis du har følsom hud bør du nok spørge en læge til råds før du påbegynder en behandling, da følsom hud gør, at der er større chance for irritationer.

NEULASH Serum til øjenvipper
4 Samlede pointtal

Tilføj din bedømmelse