TALIKA LIPOCILS Serum til øjenvipper

Dine vipper før og efter: Jeg har altid haft vipper som var svage, tynde, og lige nøjagtig lange nok til, at de ikke var for korte. Sandheden er, at jeg gerne ville have, at de skulle regenereres og få lidt mere fylde. Under behandlingen med Talika Lipocils bemærkede jeg, at mine vipper blev pænere, sundere, velfugtede, og mere glansfulde. Jeg oplevede dog ikke, at mine vipper blev længere eller fik mere fylde.

Brugsmetode: Talika Lipocils kan købes i flasker à enten 4,2 ml eller 10 ml. Prisen og behandlingsperiodens længde afhænger naturligvis af, hvilken udgave man køber. Den mindre flaske indeholder nok serum til en behandling på fem måneder og den større flaske indeholder nok til otte måneder. Serummets applikator er en børste som minder om den, man bruger til mascara. Børstehårene gør, at det er nemt at bruge serummet og adskille vipperne. Derudover er børsten udviklet på en måde som gør, at serummet får vipperne til at krølle. Jeg bliver dog nødt til at informere om, at dette serum kan få vipperne til at klumpe sammen hvis man bruger for meget. Derudover kan det dække vipperne med hvide pletter.

På den anden side er Talika Lipocils utroligt godt til at fikse ens øjenbryn så de sidder ordentligt hele dagen.

Generelt indtryk
: Talika Lipocils virker på en måde som gør, at det vil være et stort hit blandt kvinder som gerne vil fugtgive og regenerere deres vipper. Produktet skaber dog desværre ikke hverken længere eller mere fyldige vipper. Nogle af de mange fordele ved dette serum er, at det indeholder naturlige ingredienser såsom ekstrakter fra planter og urter, samt et væld af fugtgivende ingredienser. Derudover forårsager Talika Lipocils serummet ikke irritationer.

TALIKA LIPOCILS Serum til øjenvipper
5 Samlede pointtal

Tilføj din bedømmelse