QUICKMAX Serum til øjenvipper

Dine vipper før og efter: Efter min mening har jeg altid haft gennemsnitlige vipper. De havde en naturlig længde, var mørkebrune, og krøllede let. Det eneste jeg gerne ville ændre var deres længde. Jeg higede nærmest efter længere vipper – dobbelt så lange, hvis det kunne lade sig gøre! Så da jeg fik muligheden for at prøve Quickmax sagde jeg naturligvis ja, tak. Da behandlingen var overstået bemærkede jeg, at mine vipper var blevet stærkere og huden rundt om mine øjne var mere velfugtet. Mine vipper blev omkring 3 mm længere.

Udover længden aftog resultaterne desværre indenfor en måned efter, at behandlingen var slut.

Brugsmetode: Quickmax serum til øjenvipper skal anvendes på samme måde som eyeliner – langs vippelinjerne. Jeg oplevede ikke, at produktet løb ned i mine øjne eller forårsagede irritationer, men jeg kan selvfølgelig ikke hævde, at det samme vil være sandt for andre. Hvis der opstår irritationer mens du bruger produktet bør du rense øjnene med vand og eventuelt tage til lægen. Huden absorberer produktet meget hurtigt, hvilket helt klart er en bonus. Jeg bliver nødt til at nævne, at der gik næsten en måned inden jeg bemærkede de første resultater. De endelige resultater opstod efter omkring tre måneders brug af serummet.

Generelt indtryk: Quickmax lever efter min mening ikke op til forventning. Jeg var overbevist om, at resultaterne ville holde meget længere, men var naturligvis glad for, at mine vipper blev stærkere, regenererede, og mere velhydrerede. Et andet problem var, at børstehårene på applikatoren blev stive og fik en mærkelig form efter, at jeg havde brug den et par gange. Det gjorde det naturligvis noget sværere at bruge serummet, da børstehårene begyndte at sidde fast i mine vipper.

QUICKMAX Serum til øjenvipper
6.5 Samlede pointtal

Tilføj din bedømmelse