M2LASHES Serum til øjenvipper

Dine vipper før og efter: Førhen var mine vipper i middelmådig tilstand. Jeg havde altid syntes, at jeg så fin ud uanset om jeg havde mascara på eller ej (men jeg syntes naturligvis, at jeg så lidt bedre ud med mascara på). Jeg bestemte mig alligevel for at prøve M2 Lashes serum til øjenvipper – hvorfor ikke? Efter blot en måneds brug af serummet bemærkede jeg, at mine vipper var længere og stærkere, men kun en lille smule. Der skete ingen utroligt imponerende forandringer. Tilstanden mine vipper var i forbedredes lidt, men der skete ikke noget helt vildt imponerende. Jeg kan ikke tale med om krøllede, regenererede, eller velfugtede vipper.

Men det kan jo være, at den næste behandling skaber mere imponerende resultater.

Brugsmetode: Behandlingen med M2 Lashes varer seks-syv måneder, hvilket jeg syntes var meget længe, taget i betragtning, at der ikke skete det store. Efter fire måneders brug opstod de første resultater, men de var så små, at det var svært for mig at holde styr på den. På trods af de undervældende resultater var produktet utroligt nemt at bruge. M2 Lashes sælges sammen med en børste som skal bruges til at tegne tynde streger langs vippelinjerne over og under øjnene. Jeg rensede mit ansigt, så der ikke var makeuprester fra øjenskygge, mascara, eyeliner, creme, eller concealer, da M2 Lashes ikke kan virke optimalt hvis det ikke kan nå ned til vippernes follikler. Serummet virker hurtigere og mere effektivt, når man anvender det på ren og tør hud. Jeg oplevede ingen bivirkninger, såsom irritationer, allergiske reaktioner, eller rødhed under behandlingen. Jeg ved dog ikke hvordan det ville være at bruge M2 Lashes på tør, følsom, eller acne-ramt hud. Jeg kan dog fortælle, at man bør allergiteste produktet før man bruger det. M2 Lashes anbefales ikke til gravide og ammende kvinder samt mindreårige.

Generelt indtryk: M2 Lashes serum til øjenvipper er simpelthen for dyrt til, at jeg selv kunne finde på at købe det. Derudover virker det langsomt og skaber ikke de mest imponerende resultater. Jeg forventede at opnå bedre resultater på seks-syv måneder. Selvom mine vipper klart er stærkere og regenererede er jeg ikke helt tilfreds med resultaterne, da det ikke er tilstrækkeligt. Tuben indeholder 5 ml serum, hvilket holder til en relativt land behandling. Hvis det interesserer kan du også bruge produktet på dine øjenbryn.

M2LASHES Serum til øjenvipper
7 Samlede pointtal

Tilføj din bedømmelse